Aithinne
Liczba postów : 74 Join date : 16/04/2012
| Temat: Re: Kayleigh Wintcraft Sro Kwi 25, 2012 3:36 pm | |
| Tak patrzę i zastanawiam się - skończona? : ) | |
|
Go?? Gość
| Temat: Re: Kayleigh Wintcraft Sro Kwi 25, 2012 5:08 pm | |
| a coś powinnam dodać jeszcze? bo jest ryzyko, że w szale pracy, nerwach i ogólnie o czymś zapomniałam. ; ) ale z mojej strony raczej to wszystko. |
|
Kosogłos Admin
Liczba postów : 197 Join date : 15/04/2012
| Temat: Re: Kayleigh Wintcraft Sro Kwi 25, 2012 5:23 pm | |
| 1. Niewymiarowy avatar, kotku. Powinien 160x220 pikseli. 2. - Cytat :
- jest to wynik nieudanego eksperymentu na drugim roku. Był przekonany, że uda mu się zmienić kolor i brwi i włosów – skończyło się tak, jak się skończyło i w tej chwili za nic w świecie nie jest w stanie odwrócić tego procesu – cholera wie, czemu…
Na drugim roku? Eksperymenty zmieniające kolor włosów i brwi? Nie te realia, tak myślę. A jeżeli już - takie rzeczy tylko w Kapitolu, Dystrykty aż tak bogate nie były, nawet jeżeli to Jedynka. 3. - Cytat :
- Raczej nie gestykuluje, ale jeśli już mu się to przytrafi to robi to w taki sposób, że lepiej wtedy nie być w zasięgu jego rąk.
Przecinek. Raczej nie gestykuluje, ale jeśli już mu się to przytrafi, to robi to w taki sposób, że lepiej wtedy nie być w zasięgu jego rąk.4. - Cytat :
- W dodatku potrafi zakradać się jak mało kto – jeśli chce jest bezszelestny i niewidzialny.
Niewidzialny? Peleryna czy czapka niewidka? Jeśli chce , potrafi być bezszelestny i niemal niewidzialny. 5. - Cytat :
- Niby nie zaobserwował jeszcze aby jakaś kobieta zemdlała na widok jego nagiego torsu
Niby nie zaobserwował , aby jakaś kobieta zemdlała na [...] 6. - Cytat :
- Jeśli to prawda to on ma tak już zarezerwowany całkiem spory apartament na całą wieczność
Jeśli to prawda , to on ma i tak już zarezerwowany [...] 7. - Cytat :
- W tej chwili pali otwarcie;
Średnik na końcu zamień na kropkę, bo, z tego, co widzę, to już koniec ciekawostek. 8. WIEK! Najstarsi trybuci mogą mieć 18 lat, dziewiętnastolatkowie nie biorą już w losowaniu dożynkowym, a, co za tym idzie, nie mogą zgłaszać się na ochotników do udziału w Igrzyskach. Nie chce mi się wymieniać pozostałych przecinków, jeszcze parę rzuciło mi się w oczy, ale... Nevermind. Popraw to, co wymieniłam, i będzie akcept, a ja ewentualnie dopiszę pozostałe przecinki, gdy tylko znajdę dłuższa chwilę. Ach, i jeszcze jedno: bardzo podoba mi się karta Kay'a, teoretycznie powinnam go nie lubić, bo drażnią mnie faceci (prawie tak samo, jak dziewczyny), którzy wykorzystują innych, ale ciekawie go opisałaś, za to masz u mnie dużego plusa. : ) Dobra, wiem, rozpisałam się, ale miałam ochotę wreszcie wytknąć komuś jakiekolwiek błędy, nawet jeżeli są one tak drobne jak te w twojej KP. : D | |
|
Go?? Gość
| Temat: Re: Kayleigh Wintcraft Sro Kwi 25, 2012 5:40 pm | |
| jak mówię - bałagan w głowie. zostanie to poprawione do jutra. (część karty brana była z innego forum stąd ta zmiana koloru włosów ;p) |
|
Kosogłos Admin
| Temat: Re: Kayleigh Wintcraft Sro Kwi 25, 2012 6:05 pm | |
| Pewnie, nie ma problemu. (Tak myślałam właśnie. : D ) | |
|
Go?? Gość
| Temat: Re: Kayleigh Wintcraft Sro Kwi 25, 2012 10:50 pm | |
| no to poprawione. ; ) dziękuję za wytknięcie błędów i przepraszam za kłopot. : D |
|
Kosogłos Admin
| Temat: Re: Kayleigh Wintcraft Czw Kwi 26, 2012 4:55 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Kayleigh Wintcraft | |
| |
|