Kosogłos Admin
Liczba postów : 197 Join date : 15/04/2012
| Temat: Ogłoszenia Administratora Sro Kwi 18, 2012 8:24 am | |
| W tym temacie będą na bieżąco pojawiać się ogłoszenia dotyczące fabuły (i nie tylko). | |
|
Aithinne
Liczba postów : 74 Join date : 16/04/2012
| Temat: Re: Ogłoszenia Administratora Pią Maj 04, 2012 8:39 am | |
| Kotenieńki! Sprawa jest taka: jutro rano moi rodzice wyjeżdżają na wycieczkę jubileuszową, daleko za granicę (takie tam, do Rzymu). A skoro oni wyjeżdżają, to ja nie mam z kim zostać w domu. I co w związku z tym? Dzisiaj, tj. 4 maja, po południu, wywożą mnie do babci. Do babci, gdzie nie ma dostępu do internetu. Może uda mi się wpaść do kuzynki i zajrzeć do was na forum, ale niczego nie obiecuję. Wracam do domu 12 maja po południu, także tego samego dnia, wieczorem, zaakceptuję wszystkie wasze karty i tak dalej! Mam tylko nadzieję, że na czas mojej nieobecności nie pouciekacie mi, że forum nie umrze śmiercią naturalną. Dlatego zapraszam do pisania, na razie w Expressie Panem, a po moim powrocie zrobimy jakoś Dożynki w dystryktach i wybory trybutów (wiadomo, że będą nimi ci, którzy się zgłosili, ale jedna z użytkowniczek wyraziła nadzieję, że dożynki się odbędą - będzie ciekawiej. Podzielam jej opinię). Ach, jeżeli chcecie, to i możecie sobie w dystryktach pisać, pamiętajcie jednak, że jeżeli ktoś pochodził z Czwórki, to nie pojawił się nagle w Jedynce i na odwrót. Zachowajmy realia książki, kochani! : ) Także pozdrawiam was, życzę miłego tygodnia i miłej gry na forum (a jak nie będziecie grać to ręce i nogi z miejsca, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę powyrywam!) i do napisania! :* Wasza Aithinne | |
|
Aithinne
| Temat: Re: Ogłoszenia Administratora Sob Maj 12, 2012 8:49 pm | |
| Sweathearts! Wróciłam, jestem cała, zdrowa (no dobra, nie bardzo zdrowa, za długo żyłam bez internetu i czuję się jak wygłodniały zwierz) i z zapałem do pracy. Potrzebuję kogoś, kto chciałby pomóc mi w tworzeniu areny, kogoś, kto ma talent plastyczny (tak, chodzi o rysowanie w Paint'cie xD), kogoś, kto ma pomysł, jakby ta arena wyglądała, kogoś, kto znalazłby może gdzieś obrazek areny. Cokolwiek. Będę wdzięczna za wszelką pomoc, a jeżeli macie jeszcze jakieś inne propozycje - śmiało, piszcie. Aithinne | |
|
Aithinne
| Temat: Re: Ogłoszenia Administratora Pon Maj 14, 2012 5:43 pm | |
| Na forum obowiązuje od dzisiaj nowy wzór karty postaci stworzony specjalnie dla nas przez zolę z czART. Odblokuję wasze KP, abyście mogli przeredagować je zgodnie ze wzorem. Jeżeli ktoś ma problemy z utworzeniem karty - proszę napisać do mnie wiadomość, a pomogę. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Ogłoszenia Administratora | |
| |
|